Ref questions

Score call

Page 1 of 2. 154 questions in this topic.

Study material drawn from the USHA rulebooks and referee guide — verify against the current official rulebook before certification.

  1. Question 1. The server has 0, the receiver has 0. Call the score: (both)

    • A 0 serving 0
    • B 0–0
    • C 0 serving 0
    • D 0 to 0
    Answer

    Answer: 0 serving 0

    Server’s score first: "0 serving 0".

  2. Question 2. The server has 0, the receiver has 1. Call the score: (both)

    • A 0 serving 1
    • B 0 to 1
    • C 1 serving 0
    • D 1–0
    Answer

    Answer: 0 serving 1

    Server’s score first: "0 serving 1".

  3. Question 3. The server has 0, the receiver has 7. Call the score: (both)

    • A 0 serving 7
    • B 0 to 7
    • C 7–0
    • D 7 serving 0
    Answer

    Answer: 0 serving 7

    Server’s score first: "0 serving 7".

  4. Question 4. The server has 0, the receiver has 2. Call the score: (both)

    • A 2 serving 0
    • B 0 to 2
    • C 2–0
    • D 0 serving 2
    Answer

    Answer: 0 serving 2

    Server’s score first: "0 serving 2".

  5. Question 5. The server has 0, the receiver has 11. Call the score: (both)

    • A 0 serving 11
    • B 0 to 11
    • C 11–0
    • D 11 serving 0
    Answer

    Answer: 0 serving 11

    Server’s score first: "0 serving 11".

  6. Question 6. The server has 0, the receiver has 4. Call the score: (both)

    • A 4 serving 0
    • B 4–0
    • C 0 serving 4
    • D 0 to 4
    Answer

    Answer: 0 serving 4

    Server’s score first: "0 serving 4".

  7. Question 7. The server has 0, the receiver has 14. Call the score: (both)

    • A 14 serving 0
    • B 0 to 14
    • C 14–0
    • D 0 serving 14
    Answer

    Answer: 0 serving 14

    Server’s score first: "0 serving 14".

  8. Question 8. The server has 0, the receiver has 5. Call the score: (both)

    • A 0 serving 5
    • B 0 to 5
    • C 5 serving 0
    • D 5–0
    Answer

    Answer: 0 serving 5

    Server’s score first: "0 serving 5".

  9. Question 9. The server has 1, the receiver has 0. Call the score: (both)

    • A 1 serving 0
    • B 0 serving 1
    • C 1 to 0
    • D 0–1
    Answer

    Answer: 1 serving 0

    Server’s score first: "1 serving 0".

  10. Question 10. The server has 1, the receiver has 2. Call the score: (both)

    • A 1 serving 2
    • B 2–1
    • C 1 to 2
    • D 2 serving 1
    Answer

    Answer: 1 serving 2

    Server’s score first: "1 serving 2".

  11. Question 11. The server has 1, the receiver has 8. Call the score: (both)

    • A 1 serving 8
    • B 8 serving 1
    • C 1 to 8
    • D 8–1
    Answer

    Answer: 1 serving 8

    Server’s score first: "1 serving 8".

  12. Question 12. The server has 1, the receiver has 5. Call the score: (both)

    • A 1 to 5
    • B 5–1
    • C 5 serving 1
    • D 1 serving 5
    Answer

    Answer: 1 serving 5

    Server’s score first: "1 serving 5".

  13. Question 13. The server has 1, the receiver has 12. Call the score: (both)

    • A 1 serving 12
    • B 12 serving 1
    • C 1 to 12
    • D 12–1
    Answer

    Answer: 1 serving 12

    Server’s score first: "1 serving 12".

  14. Question 14. The server has 1, the receiver has 15. Call the score: (both)

    • A 15–1
    • B 1 serving 15
    • C 15 serving 1
    • D 1 to 15
    Answer

    Answer: 1 serving 15

    Server’s score first: "1 serving 15".

  15. Question 15. The server has 1, the receiver has 7. Call the score: (both)

    • A 7–1
    • B 1 serving 7
    • C 7 serving 1
    • D 1 to 7
    Answer

    Answer: 1 serving 7

    Server’s score first: "1 serving 7".

  16. Question 16. The server has 2, the receiver has 1. Call the score: (both)

    • A 2 to 1
    • B 1–2
    • C 2 serving 1
    • D 1 serving 2
    Answer

    Answer: 2 serving 1

    Server’s score first: "2 serving 1".

  17. Question 17. The server has 2, the receiver has 3. Call the score: (both)

    • A 2 to 3
    • B 3 serving 2
    • C 2 serving 3
    • D 3–2
    Answer

    Answer: 2 serving 3

    Server’s score first: "2 serving 3".

  18. Question 18. The server has 2, the receiver has 9. Call the score: (both)

    • A 2 to 9
    • B 9–2
    • C 2 serving 9
    • D 9 serving 2
    Answer

    Answer: 2 serving 9

    Server’s score first: "2 serving 9".

  19. Question 19. The server has 2, the receiver has 8. Call the score: (both)

    • A 2 to 8
    • B 8–2
    • C 8 serving 2
    • D 2 serving 8
    Answer

    Answer: 2 serving 8

    Server’s score first: "2 serving 8".

  20. Question 20. The server has 2, the receiver has 13. Call the score: (both)

    • A 2 to 13
    • B 13–2
    • C 2 serving 13
    • D 13 serving 2
    Answer

    Answer: 2 serving 13

    Server’s score first: "2 serving 13".

  21. Question 21. The server has 2, the receiver has 6. Call the score: (both)

    • A 6–2
    • B 2 serving 6
    • C 6 serving 2
    • D 2 to 6
    Answer

    Answer: 2 serving 6

    Server’s score first: "2 serving 6".

  22. Question 22. The server has 2, the receiver has 16. Call the score: (both)

    • A 16 serving 2
    • B 16–2
    • C 2 to 16
    • D 2 serving 16
    Answer

    Answer: 2 serving 16

    Server’s score first: "2 serving 16".

  23. Question 23. The server has 3, the receiver has 2. Call the score: (both)

    • A 3 serving 2
    • B 3 to 2
    • C 2 serving 3
    • D 2–3
    Answer

    Answer: 3 serving 2

    Server’s score first: "3 serving 2".

  24. Question 24. The server has 3, the receiver has 4. Call the score: (both)

    • A 3 serving 4
    • B 3 to 4
    • C 4–3
    • D 4 serving 3
    Answer

    Answer: 3 serving 4

    Server’s score first: "3 serving 4".

  25. Question 25. The server has 3, the receiver has 10. Call the score: (both)

    • A 3 serving 10
    • B 3 to 10
    • C 10 serving 3
    • D 10–3
    Answer

    Answer: 3 serving 10

    Server’s score first: "3 serving 10".

  26. Question 26. The server has 3, the receiver has 11. Call the score: (both)

    • A 11 serving 3
    • B 11–3
    • C 3 to 11
    • D 3 serving 11
    Answer

    Answer: 3 serving 11

    Server’s score first: "3 serving 11".

  27. Question 27. The server has 3, the receiver has 14. Call the score: (both)

    • A 3 serving 14
    • B 3 to 14
    • C 14 serving 3
    • D 14–3
    Answer

    Answer: 3 serving 14

    Server’s score first: "3 serving 14".

  28. Question 28. The server has 3, the receiver has 7. Call the score: (both)

    • A 7 serving 3
    • B 7–3
    • C 3 to 7
    • D 3 serving 7
    Answer

    Answer: 3 serving 7

    Server’s score first: "3 serving 7".

  29. Question 29. The server has 3, the receiver has 17. Call the score: (both)

    • A 17 serving 3
    • B 3 serving 17
    • C 17–3
    • D 3 to 17
    Answer

    Answer: 3 serving 17

    Server’s score first: "3 serving 17".

  30. Question 30. The server has 4, the receiver has 3. Call the score: (both)

    • A 4 serving 3
    • B 4 to 3
    • C 3–4
    • D 3 serving 4
    Answer

    Answer: 4 serving 3

    Server’s score first: "4 serving 3".

  31. Question 31. The server has 4, the receiver has 5. Call the score: (both)

    • A 4 serving 5
    • B 4 to 5
    • C 5 serving 4
    • D 5–4
    Answer

    Answer: 4 serving 5

    Server’s score first: "4 serving 5".

  32. Question 32. The server has 4, the receiver has 11. Call the score: (both)

    • A 4 serving 11
    • B 4 to 11
    • C 11–4
    • D 11 serving 4
    Answer

    Answer: 4 serving 11

    Server’s score first: "4 serving 11".

  33. Question 33. The server has 4, the receiver has 14. Call the score: (both)

    • A 14 serving 4
    • B 4 to 14
    • C 14–4
    • D 4 serving 14
    Answer

    Answer: 4 serving 14

    Server’s score first: "4 serving 14".

  34. Question 34. The server has 4, the receiver has 15. Call the score: (both)

    • A 4 serving 15
    • B 15–4
    • C 4 to 15
    • D 15 serving 4
    Answer

    Answer: 4 serving 15

    Server’s score first: "4 serving 15".

  35. Question 35. The server has 4, the receiver has 8. Call the score: (both)

    • A 8 serving 4
    • B 8–4
    • C 4 serving 8
    • D 4 to 8
    Answer

    Answer: 4 serving 8

    Server’s score first: "4 serving 8".

  36. Question 36. The server has 4, the receiver has 18. Call the score: (both)

    • A 18 serving 4
    • B 4 to 18
    • C 18–4
    • D 4 serving 18
    Answer

    Answer: 4 serving 18

    Server’s score first: "4 serving 18".

  37. Question 37. The server has 4, the receiver has 13. Call the score: (both)

    • A 4 serving 13
    • B 4 to 13
    • C 13 serving 4
    • D 13–4
    Answer

    Answer: 4 serving 13

    Server’s score first: "4 serving 13".

  38. Question 38. The server has 5, the receiver has 4. Call the score: (both)

    • A 5 serving 4
    • B 4 serving 5
    • C 5 to 4
    • D 4–5
    Answer

    Answer: 5 serving 4

    Server’s score first: "5 serving 4".

  39. Question 39. The server has 5, the receiver has 6. Call the score: (both)

    • A 5 serving 6
    • B 6–5
    • C 5 to 6
    • D 6 serving 5
    Answer

    Answer: 5 serving 6

    Server’s score first: "5 serving 6".

  40. Question 40. The server has 5, the receiver has 12. Call the score: (both)

    • A 5 serving 12
    • B 12 serving 5
    • C 5 to 12
    • D 12–5
    Answer

    Answer: 5 serving 12

    Server’s score first: "5 serving 12".

  41. Question 41. The server has 5, the receiver has 17. Call the score: (both)

    • A 5 to 17
    • B 17–5
    • C 17 serving 5
    • D 5 serving 17
    Answer

    Answer: 5 serving 17

    Server’s score first: "5 serving 17".

  42. Question 42. The server has 5, the receiver has 16. Call the score: (both)

    • A 5 serving 16
    • B 16 serving 5
    • C 5 to 16
    • D 16–5
    Answer

    Answer: 5 serving 16

    Server’s score first: "5 serving 16".

  43. Question 43. The server has 5, the receiver has 9. Call the score: (both)

    • A 5 to 9
    • B 9–5
    • C 9 serving 5
    • D 5 serving 9
    Answer

    Answer: 5 serving 9

    Server’s score first: "5 serving 9".

  44. Question 44. The server has 5, the receiver has 19. Call the score: (both)

    • A 19–5
    • B 5 serving 19
    • C 19 serving 5
    • D 5 to 19
    Answer

    Answer: 5 serving 19

    Server’s score first: "5 serving 19".

  45. Question 45. The server has 5, the receiver has 15. Call the score: (both)

    • A 15–5
    • B 5 serving 15
    • C 15 serving 5
    • D 5 to 15
    Answer

    Answer: 5 serving 15

    Server’s score first: "5 serving 15".

  46. Question 46. The server has 6, the receiver has 5. Call the score: (both)

    • A 6 to 5
    • B 5–6
    • C 6 serving 5
    • D 5 serving 6
    Answer

    Answer: 6 serving 5

    Server’s score first: "6 serving 5".

  47. Question 47. The server has 6, the receiver has 7. Call the score: (both)

    • A 6 to 7
    • B 7 serving 6
    • C 6 serving 7
    • D 7–6
    Answer

    Answer: 6 serving 7

    Server’s score first: "6 serving 7".

  48. Question 48. The server has 6, the receiver has 13. Call the score: (both)

    • A 6 to 13
    • B 13–6
    • C 6 serving 13
    • D 13 serving 6
    Answer

    Answer: 6 serving 13

    Server’s score first: "6 serving 13".

  49. Question 49. The server has 6, the receiver has 20. Call the score: (both)

    • A 20 serving 6
    • B 20–6
    • C 6 to 20
    • D 6 serving 20
    Answer

    Answer: 6 serving 20

    Server’s score first: "6 serving 20".

  50. Question 50. The server has 6, the receiver has 17. Call the score: (both)

    • A 6 to 17
    • B 17–6
    • C 6 serving 17
    • D 17 serving 6
    Answer

    Answer: 6 serving 17

    Server’s score first: "6 serving 17".

  51. Question 51. The server has 6, the receiver has 10. Call the score: (both)

    • A 10–6
    • B 6 serving 10
    • C 10 serving 6
    • D 6 to 10
    Answer

    Answer: 6 serving 10

    Server’s score first: "6 serving 10".

  52. Question 52. The server has 7, the receiver has 6. Call the score: (both)

    • A 7 serving 6
    • B 7 to 6
    • C 6 serving 7
    • D 6–7
    Answer

    Answer: 7 serving 6

    Server’s score first: "7 serving 6".

  53. Question 53. The server has 7, the receiver has 8. Call the score: (both)

    • A 7 serving 8
    • B 7 to 8
    • C 8–7
    • D 8 serving 7
    Answer

    Answer: 7 serving 8

    Server’s score first: "7 serving 8".

  54. Question 54. The server has 7, the receiver has 14. Call the score: (both)

    • A 7 serving 14
    • B 7 to 14
    • C 14 serving 7
    • D 14–7
    Answer

    Answer: 7 serving 14

    Server’s score first: "7 serving 14".

  55. Question 55. The server has 7, the receiver has 2. Call the score: (both)

    • A 7 serving 2
    • B 7 to 2
    • C 2 serving 7
    • D 2–7
    Answer

    Answer: 7 serving 2

    Server’s score first: "7 serving 2".

  56. Question 56. The server has 7, the receiver has 18. Call the score: (both)

    • A 7 serving 18
    • B 7 to 18
    • C 18 serving 7
    • D 18–7
    Answer

    Answer: 7 serving 18

    Server’s score first: "7 serving 18".

  57. Question 57. The server has 7, the receiver has 11. Call the score: (both)

    • A 11 serving 7
    • B 11–7
    • C 7 to 11
    • D 7 serving 11
    Answer

    Answer: 7 serving 11

    Server’s score first: "7 serving 11".

  58. Question 58. The server has 7, the receiver has 0. Call the score: (both)

    • A 7 serving 0
    • B 7 to 0
    • C 0–7
    • D 0 serving 7
    Answer

    Answer: 7 serving 0

    Server’s score first: "7 serving 0".

  59. Question 59. The server has 7, the receiver has 19. Call the score: (both)

    • A 19 serving 7
    • B 19–7
    • C 7 to 19
    • D 7 serving 19
    Answer

    Answer: 7 serving 19

    Server’s score first: "7 serving 19".

  60. Question 60. The server has 8, the receiver has 7. Call the score: (both)

    • A 8 serving 7
    • B 8 to 7
    • C 7–8
    • D 7 serving 8
    Answer

    Answer: 8 serving 7

    Server’s score first: "8 serving 7".

  61. Question 61. The server has 8, the receiver has 9. Call the score: (both)

    • A 8 serving 9
    • B 8 to 9
    • C 9 serving 8
    • D 9–8
    Answer

    Answer: 8 serving 9

    Server’s score first: "8 serving 9".

  62. Question 62. The server has 8, the receiver has 15. Call the score: (both)

    • A 8 serving 15
    • B 15–8
    • C 8 to 15
    • D 15 serving 8
    Answer

    Answer: 8 serving 15

    Server’s score first: "8 serving 15".

  63. Question 63. The server has 8, the receiver has 5. Call the score: (both)

    • A 8 serving 5
    • B 8 to 5
    • C 5 serving 8
    • D 5–8
    Answer

    Answer: 8 serving 5

    Server’s score first: "8 serving 5".

  64. Question 64. The server has 8, the receiver has 19. Call the score: (both)

    • A 8 serving 19
    • B 19–8
    • C 8 to 19
    • D 19 serving 8
    Answer

    Answer: 8 serving 19

    Server’s score first: "8 serving 19".

  65. Question 65. The server has 8, the receiver has 12. Call the score: (both)

    • A 12 serving 8
    • B 12–8
    • C 8 serving 12
    • D 8 to 12
    Answer

    Answer: 8 serving 12

    Server’s score first: "8 serving 12".

  66. Question 66. The server has 8, the receiver has 1. Call the score: (both)

    • A 8 serving 1
    • B 8 to 1
    • C 1 serving 8
    • D 1–8
    Answer

    Answer: 8 serving 1

    Server’s score first: "8 serving 1".

  67. Question 67. The server has 8, the receiver has 0. Call the score: (both)

    • A 0 serving 8
    • B 0–8
    • C 8 serving 0
    • D 8 to 0
    Answer

    Answer: 8 serving 0

    Server’s score first: "8 serving 0".

  68. Question 68. The server has 9, the receiver has 8. Call the score: (both)

    • A 9 serving 8
    • B 8 serving 9
    • C 9 to 8
    • D 8–9
    Answer

    Answer: 9 serving 8

    Server’s score first: "9 serving 8".

  69. Question 69. The server has 9, the receiver has 10. Call the score: (both)

    • A 9 serving 10
    • B 10–9
    • C 9 to 10
    • D 10 serving 9
    Answer

    Answer: 9 serving 10

    Server’s score first: "9 serving 10".

  70. Question 70. The server has 9, the receiver has 16. Call the score: (both)

    • A 9 serving 16
    • B 16 serving 9
    • C 9 to 16
    • D 16–9
    Answer

    Answer: 9 serving 16

    Server’s score first: "9 serving 16".

  71. Question 71. The server has 9, the receiver has 20. Call the score: (both)

    • A 9 serving 20
    • B 20 serving 9
    • C 9 to 20
    • D 20–9
    Answer

    Answer: 9 serving 20

    Server’s score first: "9 serving 20".

  72. Question 72. The server has 9, the receiver has 13. Call the score: (both)

    • A 9 to 13
    • B 13–9
    • C 13 serving 9
    • D 9 serving 13
    Answer

    Answer: 9 serving 13

    Server’s score first: "9 serving 13".

  73. Question 73. The server has 9, the receiver has 2. Call the score: (both)

    • A 9 serving 2
    • B 2–9
    • C 9 to 2
    • D 2 serving 9
    Answer

    Answer: 9 serving 2

    Server’s score first: "9 serving 2".

  74. Question 74. The server has 10, the receiver has 9. Call the score: (both)

    • A 10 to 9
    • B 9–10
    • C 10 serving 9
    • D 9 serving 10
    Answer

    Answer: 10 serving 9

    Server’s score first: "10 serving 9".

  75. Question 75. The server has 10, the receiver has 11. Call the score: (both)

    • A 10 to 11
    • B 11 serving 10
    • C 10 serving 11
    • D 11–10
    Answer

    Answer: 10 serving 11

    Server’s score first: "10 serving 11".

  76. Question 76. The server has 10, the receiver has 17. Call the score: (both)

    • A 10 to 17
    • B 17–10
    • C 10 serving 17
    • D 17 serving 10
    Answer

    Answer: 10 serving 17

    Server’s score first: "10 serving 17".

  77. Question 77. The server has 10, the receiver has 0. Call the score: (both)

    • A 10 to 0
    • B 0–10
    • C 0 serving 10
    • D 10 serving 0
    Answer

    Answer: 10 serving 0

    Server’s score first: "10 serving 0".

  78. Question 78. The server has 10, the receiver has 14. Call the score: (both)

    • A 14 serving 10
    • B 10 serving 14
    • C 14–10
    • D 10 to 14
    Answer

    Answer: 10 serving 14

    Server’s score first: "10 serving 14".

  79. Question 79. The server has 10, the receiver has 3. Call the score: (both)

    • A 10 to 3
    • B 3 serving 10
    • C 10 serving 3
    • D 3–10
    Answer

    Answer: 10 serving 3

    Server’s score first: "10 serving 3".

  80. Question 80. The server has 10, the receiver has 4. Call the score: (both)

    • A 10 to 4
    • B 4–10
    • C 4 serving 10
    • D 10 serving 4
    Answer

    Answer: 10 serving 4

    Server’s score first: "10 serving 4".

  81. Question 81. The server has 11, the receiver has 10. Call the score: (both)

    • A 11 serving 10
    • B 11 to 10
    • C 10 serving 11
    • D 10–11
    Answer

    Answer: 11 serving 10

    Server’s score first: "11 serving 10".

  82. Question 82. The server has 11, the receiver has 12. Call the score: (both)

    • A 11 serving 12
    • B 11 to 12
    • C 12–11
    • D 12 serving 11
    Answer

    Answer: 11 serving 12

    Server’s score first: "11 serving 12".

  83. Question 83. The server has 11, the receiver has 18. Call the score: (both)

    • A 11 serving 18
    • B 11 to 18
    • C 18 serving 11
    • D 18–11
    Answer

    Answer: 11 serving 18

    Server’s score first: "11 serving 18".

  84. Question 84. The server has 11, the receiver has 14. Call the score: (both)

    • A 11 serving 14
    • B 11 to 14
    • C 14 serving 11
    • D 14–11
    Answer

    Answer: 11 serving 14

    Server’s score first: "11 serving 14".

  85. Question 85. The server has 11, the receiver has 1. Call the score: (both)

    • A 1 serving 11
    • B 11 serving 1
    • C 1–11
    • D 11 to 1
    Answer

    Answer: 11 serving 1

    Server’s score first: "11 serving 1".

  86. Question 86. The server has 11, the receiver has 15. Call the score: (both)

    • A 15 serving 11
    • B 15–11
    • C 11 to 15
    • D 11 serving 15
    Answer

    Answer: 11 serving 15

    Server’s score first: "11 serving 15".

  87. Question 87. The server has 11, the receiver has 4. Call the score: (both)

    • A 11 serving 4
    • B 11 to 4
    • C 4–11
    • D 4 serving 11
    Answer

    Answer: 11 serving 4

    Server’s score first: "11 serving 4".

  88. Question 88. The server has 11, the receiver has 6. Call the score: (both)

    • A 11 serving 6
    • B 11 to 6
    • C 6 serving 11
    • D 6–11
    Answer

    Answer: 11 serving 6

    Server’s score first: "11 serving 6".

  89. Question 89. The server has 12, the receiver has 11. Call the score: (both)

    • A 12 serving 11
    • B 11–12
    • C 12 to 11
    • D 11 serving 12
    Answer

    Answer: 12 serving 11

    Server’s score first: "12 serving 11".

  90. Question 90. The server has 12, the receiver has 13. Call the score: (both)

    • A 12 serving 13
    • B 13 serving 12
    • C 12 to 13
    • D 13–12
    Answer

    Answer: 12 serving 13

    Server’s score first: "12 serving 13".

  91. Question 91. The server has 12, the receiver has 19. Call the score: (both)

    • A 12 serving 19
    • B 19–12
    • C 12 to 19
    • D 19 serving 12
    Answer

    Answer: 12 serving 19

    Server’s score first: "12 serving 19".

  92. Question 92. The server has 12, the receiver has 17. Call the score: (both)

    • A 12 serving 17
    • B 17 serving 12
    • C 12 to 17
    • D 17–12
    Answer

    Answer: 12 serving 17

    Server’s score first: "12 serving 17".

  93. Question 93. The server has 12, the receiver has 2. Call the score: (both)

    • A 2 serving 12
    • B 12 to 2
    • C 2–12
    • D 12 serving 2
    Answer

    Answer: 12 serving 2

    Server’s score first: "12 serving 2".

  94. Question 94. The server has 12, the receiver has 16. Call the score: (both)

    • A 16 serving 12
    • B 16–12
    • C 12 serving 16
    • D 12 to 16
    Answer

    Answer: 12 serving 16

    Server’s score first: "12 serving 16".

  95. Question 95. The server has 12, the receiver has 5. Call the score: (both)

    • A 12 serving 5
    • B 12 to 5
    • C 5 serving 12
    • D 5–12
    Answer

    Answer: 12 serving 5

    Server’s score first: "12 serving 5".

  96. Question 96. The server has 12, the receiver has 8. Call the score: (both)

    • A 8 serving 12
    • B 8–12
    • C 12 serving 8
    • D 12 to 8
    Answer

    Answer: 12 serving 8

    Server’s score first: "12 serving 8".

  97. Question 97. The server has 13, the receiver has 12. Call the score: (both)

    • A 13 serving 12
    • B 12 serving 13
    • C 13 to 12
    • D 12–13
    Answer

    Answer: 13 serving 12

    Server’s score first: "13 serving 12".

  98. Question 98. The server has 13, the receiver has 14. Call the score: (both)

    • A 13 serving 14
    • B 14–13
    • C 13 to 14
    • D 14 serving 13
    Answer

    Answer: 13 serving 14

    Server’s score first: "13 serving 14".

  99. Question 99. The server has 13, the receiver has 20. Call the score: (both)

    • A 13 serving 20
    • B 20 serving 13
    • C 13 to 20
    • D 20–13
    Answer

    Answer: 13 serving 20

    Server’s score first: "13 serving 20".

  100. Question 100. The server has 13, the receiver has 3. Call the score: (both)

    • A 3–13
    • B 13 serving 3
    • C 3 serving 13
    • D 13 to 3
    Answer

    Answer: 13 serving 3

    Server’s score first: "13 serving 3".

All topics