# Under Part 4, Rule 4.3 C (6): Interpretation No. 7 (USHA Four-Wall Rules, 20 June 1990, historical)

> **Historical rulebook: not the current rules.** The current rules are here: https://handball.theperfectship.com/rules/four-wall/

USHA rules text used with permission of the U.S. Handball Association (ushandball.org); credit: U.S. Handball Association. Source: https://www.ushandball.org/

If the referee is doing a proper job, there should be no out-of-order serves. The referee should keep the players informed as to which player is the server. If the referee sees that a player is about to serve out of order, the referee should immediately stop the player from serving and inform the team as to which player should be the server. If, however, a player does serve out of order, the "out-of-order" rule shall apply.

## Mentioned here

- [Server](https://handball.theperfectship.com/server.md)
- [Player](https://handball.theperfectship.com/player.md)
- [Referee](https://handball.theperfectship.com/match-referee.md)
- [Serve](https://handball.theperfectship.com/serve.md)

## Relationships

- Server relates to Player: mentioned together in 5 sub-rules.
- Server relates to Referee: mentioned together in 5 sub-rules.
- Server relates to Serve: mentioned together in 12 sub-rules.
- Player relates to Referee: mentioned together in 30 sub-rules.
- Player relates to Serve: mentioned together in 11 sub-rules.
- Referee relates to Serve: mentioned together in 10 sub-rules.

Rulebook: [USHA Four-Wall Rules, 20 June 1990](https://handball.theperfectship.com/rulebooks/usha-fourwall-1990-06-20.md)

Source: The Official United States Handball Association Handball Rules With Interpretations and One-Wall and Three-Wall Addendum Revised 1991 (Wayback capture 19980519203944 of cohandball.com). USHA rules text, used with the USHA's written permission (letter not yet filed).