# Under Part 4, Rule 4.3 C (6): Interpretation No. 7 (USHA Four-Wall Rules, 31 January 1999, historical)

> **Historical rulebook: not the current rules.** The current rules are here: https://handball.theperfectship.com/rules/four-wall/

USHA rules text used with permission of the U.S. Handball Association (ushandball.org); credit: U.S. Handball Association. Source: https://www.ushandball.org/

If the referee is doing a proper job, there should be no out-of-order serves. The referee should keep the players informed as to which player is the server. If the referee sees that a player is about to serve out of order, the referee should immediately stop the player from serving and inform the team as to which player should be the server. If, however, a player does serve out of order, the "out-of-order" rule shall apply.

## Mentioned here

- [Server](https://handball.theperfectship.com/server.md)
- [Player](https://handball.theperfectship.com/player.md)
- [Referee](https://handball.theperfectship.com/match-referee.md)
- [Serve](https://handball.theperfectship.com/serve.md)

## Relationships

- Server relates to Player: mentioned together in 5 sub-rules.
- Server relates to Referee: mentioned together in 7 sub-rules.
- Server relates to Serve: mentioned together in 15 sub-rules.
- Player relates to Referee: mentioned together in 32 sub-rules.
- Player relates to Serve: mentioned together in 12 sub-rules.
- Referee relates to Serve: mentioned together in 13 sub-rules.

Rulebook: [USHA Four-Wall Rules, 31 January 1999](https://handball.theperfectship.com/rulebooks/usha-fourwall-1999-01-31.md)

Source: The Official USHA Handball Rules, 1999 (Wayback capture 20000914195049 of cohandball.com). USHA rules text, used with the USHA's written permission (letter not yet filed).